Νέα χειροποίητα κοσμήματα ή άλλα χρήσιμα μπιζού. 

Για το κάθε ένα μπορείτε να πληρώσετε όσα επιθυμείτε, με μικρότερο κόστος 5 ευρώ συν έξοδα αποστολής. 

Εάν σας αρέσει κάποιο ή κάποια από αυτά, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα και πείτε μου ότι σας αρέσει.  

Υπάρχει έξτρα χρέωση 1 ευρώ για αποστολή στην Κύπρο και 2 ευρώ για Ευρώπη ή αλλού με ταχυδρομείο. 

ΌΛΑ είναι για τους σκοπούς της κάλυψης των δαπανών των διασωθέντων ζώων (φαγητό, φάρμακα, κτηνίατροι και άλλα) μέχρι να βρεθεί ένα κατάλληλο σπίτι για αυτά.

Μπορείτε να κάνετε πληρώσετε μέσο Revolut ή QuickPay (Bank of Cyprus) στο τηλέφωνο 0035799448169. Παρακαλώ πολύ να αναγράφετε το όνομα σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας ώστε να μιλήσουμε για να σας αποστείλω απόδειξη.

*****************************************

New handmade jewelry or other useful jewelry. 

For each piece you can pay whatever amount you want starting at lower of 5 euros plus shipping costs.

If you like one or more of these, please email me and tell me what you like. There is an extra charge of 1 euro for shipping to Cyprus and 2 euro for Europe or elsewhere by post.

ALL are for the purposes of covering the cost of rescued animals (food, medicine, vets and other) until they find a suitable home for them.

You can pay through Revolut or QuickPay (Bank of Cyprus) at 0035799448169

Please make sure you write your name and phone number so we can talk to send you a receipt.

Κυπριακές συνταγές … αλλιώς 

Η φυτοφαγική πλευρά της παραδοσιακής κουζίνας.

7.00 

H ανθρώπινη διατροφή αλλάξει πάρα πολύ συχνά ανάλογα με τις ανάγκες και τα είδη που ευδοκιμούν στην κάθε γεωγραφική περιοχή, ανάλογα με τις εποχές, τις περιβαλλοντολογικές ανάγκες, αλλά και ατομικά η μαγειρική έχει εξελιχθεί σε μια τέχνη όπου καθημερινά αλλάζουν και μεταποιούν και εκ μοντερνίζουν συνταγές παραδοσιακές και μη.

Σαν χορτοφάγος για πάνω από 25 χρόνια είχα την ανάγκη να μην νιώθω πως διαφέρω από τους γύρω μου. Ήθελα και εγώ να φάω κεφτέδες, κολοκάσι, τταβά, μακαρούνια του φούρνου. Οπότε με τον καιρό έχω βιγκανοπιήσει τα αγαπημένα μου Κυπριακά φαγητά και έχω φτιάξει αυτό το βιβλιαράκι, όπου με αυτό θέλω να αποδείξω σε όλους που έχουν την δικαιολογία του «τι θα φάω εάν δεν τρώω κρέας», πως δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τις συνήθειες μας αλλά 1-2 συστατικά από τα φαγητά μας.

Το κόστος είναι €7 για την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου και παρακαλώ αφήστε μου το email σας ώστε να σας το αποστείλω.